DISC Analyse

DISC-test

Werkassist gelooft dat goed functionerende teams essentieel zijn voor tevreden klanten en een renderend bedrijf. Als u uw team effectiever wil laten werken, raden we aan een DISC-analyse te doen. Deze analyse brengt nauwkeurig het gedragsprofiel van uw medewerkers in beeld. Daar zitten flink wat voordelen aan.

Via een DISC-test laten we het voorkeursgedrag van uw teamleden zien en wordt duidelijk waar de kansen en valkuilen liggen. Na de test weet u precies waarom het af en toe fout gaat en bent u (veel) beter in staat om de juiste persoon op de juiste plek te zetten.

DISC beschrijft vier fundamentele temperamenten die ieder mens in meer of mindere mate in zich heeft:

  • Dominant – Vooral taakgericht en direct
  • Interactief – Voor direct en mensgericht
  • Stabiel – Indirect en mensgericht
  • Consciëntieus – Indirect en taakgericht

DISC helpt mensen om zichzelf beter te leren kennen en geeft inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen mensen. De meerwaarde van een DISC-analyse zit hem in het feit dat u en uw medewerkers praktische tips en tools in handen krijgen waar ze in de dagelijkse praktijk veel profijt van hebben. Het resultaat?  Medewerkers en teams die beter communiceren en beter samenwerken!

Kennismaken met DISC?

Wilt u meer weten over DISC en wat dit voor u en uw team kan betekenen, neem dan contact met ons op. We kunnen gratis een vrijblijvend en verkort profiel maken zodat u een goede indruk krijgt van wat DISC te bieden heeft.

We doen dit in samenwerking met Patricia Hoogervorst, gecertificeerd teamcoach en DISC-consultant.

Neem contact met ons op