Coaching

Businessman running fast upstairs. Horizontal outdoors shot.

Wij bieden bij Werkassist coaching aan op drie niveaus. Deze coaching heeft als doel om u als ondernemer of leidinggevende, uw team óf uw business naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met ons als u interesse heeft in één van onze coachingtrajecten. 

Business coaching

Een goede business begint met bewustwording. Waar liggen kansen voor de onderneming of het team? Wat zijn verbeterpunten en hoe behaalt u de doelstellingen? Met een businesscoach verhoogt u uw impact op de werkvloer. Wij kunnen helpen met onderstaande vraagstukken:

  • Het starten van een eigen bedrijf: hoe gaat dit in zijn werk?
  • Het behalen van (bedrijfs)doelen: hoe vertaal ik dat in een plan van aanpak?
  • Kansen en bedreigingen voor uw business: hoe breng ik dit in kaart?
  • Het uitvoeren van een DISC-analyse.

Persoonlijke coaching

Wilt u uzelf als ondernemer of leidinggevende verder ontwikkelen? Dan is er een flinke dosis zelfkennis, zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement nodig. Wij helpen u met persoonlijke coaching. Gezamenlijk geven we antwoord op vragen als:

  • Wie ben ik en wat motiveert mij?
  • Wat zijn mijn competenties en verbeterpunten?
  • Hoe ga ik momenteel om met mijn medewerkers en eventuele conflicten?

Met behulp van deze inzichten kunt u op een positieve manier veranderen, verbeteren en beïnvloeden. U vergroot uw persoonlijk leiderschap en zal sterkere verbinding krijgen met uw werkomgeving en werknemers. Tot slot kunt u door middel van onze persoonlijke coaching ideeën, wensen en doelen vertalen naar concrete acties.

Team coaching

Uw team beter laten samenwerken voor een beter resultaat. Hoe worden wij als team zelfsturend en initiatiefrijk? Teamcoaching is ons antwoord.

U wilt niet dat teamontwikkeling stagneert. Teamcoaching kan dan ook gewenst zijn. Onze coach gaat met uw team in gesprek. Het doel is om de feiten en de gevoelens van iedere individu in kaart te brengen. Ook de interactie met andere teams of medewerkers van uw organisatie, inclusief de interactie met klanten, kunnen aan bod komen.

Het resultaat van teamcoaching is dat er een duidelijk en gedeeld beeld ontstaat van het functioneren van een team. Werkassist komt met concrete aanbevelingen en verbeteringen, die vaak ook door het team zelf aangedragen wordt.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over HR gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!