HR Services

U kunt een beroep doen op de deskundigheid van Werkassist in de vorm van een eenmalig advies, regelmatige ondersteuning of een tijdelijke inzet van een HR consultant.

Abonnement

Met een abonnement sluit u een duurovereenkomst met Werkassist. U reserveert als het ware een vast aantal uren tijd in de agenda van Werkassist op tevoren of per keer overeen te komen data en tijdstippen. Die door u gereserveerde uren zal Werkassist zich inzetten voor uw personeelsbeleid, desgewenst bij u op locatie. Bijvoorbeeld een dag in de week of enkele dagen per maand. Werkassist adviseert u graag welke overeenkomst, gezien uw specifieke vraag, en situatie het meest effectief is. Meestal zijn enkele uren per maand al voldoende om te komen tot een effectief personeelsbeleid. U profiteert optimaal van de kennis en werkervaring van Werkassist.

Inzet HR consultant

  • Wanneer u tijdelijk een HR consultant zoekt omdat u :
  • Overbrugging wilt gedurende een zoekperiode van een nieuwe adviseur
  • Tijdelijk een HR consultant wilt vanwege (langdurige) ziekte, sabbatical of zwangerschapsverlof
  • Extra capaciteit wilt inzetten bij het begeleiden van verandertrajecten
  • Op zoek bent naar tijdelijke uitbreiding van HR capaciteit
  • Een deskundige zoekt bij het opzetten van een HR afdeling

Kortom, u zoekt mensen die direct ingezet kunnen worden en ervaring hebben in de breedte van het P&O vakgebied. Werkassist biedt deze mogelijkheid. Voor nadere informatie over interim HR kunt u contact opnemen met Bart Duijst.

Helpdesk 24/7

Werkassist hanteert geen 9-tot-5 mentaliteit. U kunt te allen tijde, ook als dat buiten kantooruren is, een beroep doen op de kennis van Werkassist. Onze helpdesk staat daarom bij wijze van spreken 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Wilt u eenmalig advies of heeft u een situatie waarbij u direct moet handelen dan kunt u ons altijd bellen. Beschikbaarheid, kritisch meedenken en betrokkenheid vinden we belangrijke voorwaarden voor een prettige samenwerking. Uitgangspunt is investering in een langdurige relatie waarbij u centraal staat!