Functioneren, beoordelen en belonen

Het is van belang dat er in een bedrijf tussen een leidinggevende en werknemer open kan worden gesproken over het functioneren. De wederzijds verwachtingen van elkaar moeten duidelijk zijn. Als dit helder is, kan een leidinggevende een werknemer ook goed beoordelen. En kunnen er ook afspraken worden gemaakt over de beloning.

Systematiek voor gesprekken over functioneren & beoordelen

Heeft u binnen uw onderneming behoefte aan een goed functionerings- en beoordelingssysteem? Wilt u inventariseren wat er binnen uw bedrijf past en waar er behoefte aan is? Heeft u interesse in het “nieuwe beoordelen”? Een goede gesprekscyclus kan absoluut leiden tot betere prestaties en (nog) meer motivatie onder uw medewerkers. Werkassist heeft veel kennis en ervaring op het gebied van functioneren en beoordelen. Wij kunnen onderzoeken wat past binnen uw organisatie en kunnen u advies geven over een goedlopende gesprekscyclus.

Functiebeschrijvingen

Zijn de functies die u in uw bedrijf heeft wel op een goede manier beschreven? Weten uw werknemers wat er precies van hen wordt verwacht? Is het bekend welke taken, verantwoordelijkheden en competenties een werknemer nodig heeft? Goede functiebeschrijvingen zijn de basis voor elke onderneming en schept heldere verwachtingen. Werkassist kan u helpen om de functies in uw organisatie te beschrijven op een goede, gedegen manier.

Functie-/loongebouw en beloningsbeleid

Een goed functieloongebouw is de basis van een solide personeelsbeleid. Hoe is uw functieloongebouw ingericht? Zijn de beloningen van uw bedrijf nog marktconform en concurrerend binnen uw branche? En hoe houd u uw functieloongebouw met alle in- en externe veranderingen future-proof? Het belangrijkste voor u als werkgever is dat uw medewerkers altijd kunnen vertrouwen op een actueel en eerlijk functieloongebouw. Staat een (her)ontwerp of actualisatie van het functieloongebouw al op uw agenda? Werkassist draagt hier graag aan bij en kan dit voor u doen.

Kunnen wij u op één van de bovenstaande onderdelen helpen of adviseren, neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs om uw wens of behoefte te bespreken.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over HR gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!