HR adviseur

Zet de volgende stap als HR adviseur!

Ben jij op zoek naar een baan als HR adviseur met de zekerheid van een vast inkomen? Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Locatie

Regio randstad

Functieprofiel

Werkassist zoekt HR adviseurs voor een aantal opdrachtgevers in de grote regio randstad.

Jij als HR adviseur durft buiten de gebaande paden te denken en komt zo tot creatieve oplossingen. Je bent in staat om overstijgend te denken en integraal naar vraagstukken te kijken. Je kunt beleid maken, je beschikt over een vlotte pen, en bent tevens in staat operationele oplossingen te bewerkstelligen.

Vanwege de veelzijdigheid en soms onvoorspelbaarheid van het werk is een pragmatische en hands-on instelling noodzakelijk. Samenwerken spreekt voor jou voor zich en je hebt interesse in ingewikkelde (belangen-)tegenstellingen en vraagstukken op (HRM) juridisch, beleidsmatig of operationeel gebied.

Jij als HRM adviseur bent een inspirerend en coachend adviseur, die verbindt en doelen bereikt. Met jouw ervaring als beleidsadviseur maar ook als breed inzetbare HRM-er kun jij omgaan met wet- en regelgeving, maar ziet dat niet als doel op zich. Als HRM adviseur ben je in staat te werken vanuit organisatiedoelen en je draagt deze consistent uit. Je bent besluitvaardig & ondernemend en doet concrete voorstellen voor verbeteringen of vernieuwing.

Wat vragen wij van jou als HR adviseur?

  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, in de richting van HRM.
  • Je hebt minimaal 3 jaar recentelijke werkervaring als hr adviseur.
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
  • Je bent flexibel in je reistijd, deze zal maximaal 1,5 uur bedragen.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris wat marktconform is en wordt vastgesteld op basis van opleiding en werkervaring.
  • Een veelzijdige baan met gedreven collega’s bij een vernieuwende en ambitieuze organisatie.
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Vul dan het formulier hieronder in. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Werkassist via 0297 820 879 of via info@werkassist.nl

Niet volledig overtuigd? Bekijk dan ook onze andere HR-vacatures