HR bemiddeling

Zet de volgende stap als HR adviseur!

Wij geloven dat goede HR professionals het verschil maken in organisaties. Zij zijn de professionals die tijd en aandacht geven aan het menselijk kapitaal van een bedrijf: de werknemers. Goede HR professionals dragen bij aan de betrokkenheid, tevredenheid en productiviteit van werknemers in een organisatie. Zij bewaken de administratieve HR processen, begeleiden veranderingsprocessen en geven strategisch HR advies aan het management en de directie. Onze HR professionals zijn inspirerend, bevlogen, ondernemend en (zelf)kritisch. Wij willen hier aan bijdragen door deze professionals naar de juiste functies en bedrijven (vast of interim) te begeleiden. Dat doen we door middel van bevlogen en persoonlijke HR bemiddeling.

Voor wie is onze HR bemiddeling?

Voor organisaties en bedrijven

Vroeg of laat heeft u als Directie of HR Manager behoefte aan één of meer HR professionals, vast of interim. Een gemotiveerde, energieke HR specialist (junior, medior of senior) die een veranderingsproces kan managen in uw bedrijf en voor acceptatie kan zorgen, door de menselijke ‘touch’ toe te voegen. Of u heeft behoefte aan een sparringpartner, die u helpt HR vanaf scratch op te bouwen, gericht op de toekomst. Of u zoekt een coach voor uw HR professional die in uw bedrijf werkt en hem/haar kan helpen om als HR de volgende stap te zetten. In al die gevallen kunnen we u zeker helpen en gaan we graag het gesprek aan.

Voor HR professionals

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen, inspirerende en ondernemende HR professionals (vast of interim). Naar mensen die het verschil maken in een bedrijf. Herkent u zichzelf hierin en bent u op zoek naar een nieuwe HR uitdaging? Bent u een startende HR professional of een zelfstandige HR specialist (ZZP) met veel werkervaring? Dan komen we graag in contact. Wij willen graag samen met u bekijken welk bedrijf en welke vacature bij u zou kunnen passen. Onze passie is om een belangrijke rol te spelen in de bemiddeling naar een leuke HR job en in uw groeiproces.

Hoe gaan wij te werk?

Op het gebied van HR bemiddeling werken wij op verschillende manieren en bieden wij diverse dienstverleningen aan:

  • HR consultancy: wij bieden HR advies of -ondersteuning voor een (dag)deel per week of per maand. Wij kunnen een HR professional leveren die een specifiek HR project kan uitvoeren (op locatie of op afstand). Wij hebben vaste HR consultants in dienst die hiervoor ingezet kunnen worden.
  • HR interim: wij leveren tijdelijke HR professionals op detacheringsbasis (parttime of fulltime) die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor zwangerschapsvervanging of voor een bepaalde periode. Wij hebben een breed netwerk van HR professionals die een absolute meerwaarde zijn voor uw bedrijf.
  • Werving & Selectie: wij helpen graag met het zoeken naar vaste HR professionals voor uw organisatie. Wij kunnen het gehele werving & selectie proces uit handen nemen en onze expertise inzetten om een geschikte HR professional te vinden.

Meer weten over onze aanpak van HR bemiddeling? Neem gerust contact met ons op! Bel het hoofdkantoor van Werkassist op 0297 820 879. Of mail ons op info@werkassist.nl

Onze vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures. 

Laten we met elkaar kennis maken

Wilt u meer weten over onze aanpak van HR bemiddeling? Of heeft u behoefte aan goede HR professionals? Neem gerust contact met ons op! Bel het hoofdkantoor van Werkassist op 0297 820 879. Of mail ons op info@werkassist.nl. U kunt ook een berichtje achterlaten via het formulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!