HR dienstverlening

Heeft u HR advies nodig? Of juist HR ondersteuning van uw personeelsbeleid? Vul dan het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wij komen graag op locatie langs om kennis te maken en te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij personeelsproblemen of andere organisatorische zaken. Onze HR dienstverlening is zeer divers!

  • Wij bieden HR advies of -ondersteuning voor een (dag)deel per week of per maand (afhankelijk van de behoefte);
  • Wij bieden HR advies voor een specifieke vraag, project of opdracht (op urenbasis);
  • Wij bieden HR advies en -ondersteuning op basis van een abonnement: op ieder moment HR advies tegen een vaste prijs per maand.

Werkassist heeft vaste HR consultants in dienst die hiervoor ingezet kunnen worden. Kijk bij “over ons” wie onze HR consultants zijn. Wij kunnen een HR professional leveren die bij u op locatie komt of op afstand werkt.

Ons aanbod aan HR dienstverlening

U kunt natuurlijk ook even rondkijken in onze keuken. Kies hieronder het type HR ondersteuning waar u meer over wilt weten.

Hoe wij consultancy invullen

U heeft geen HR afdeling? Dat hoeft ook niet, want deze rol kunnen wij ook bekleden. Wij nemen alle HR gerelateerde werkzaamheden van u over en zorgen dat u als werkgever aan alle eisen voldoet. Wij lossen problemen met medewerkers op.

Omdat wij op regelmatige wijze bij u op kantoor aanwezig zijn, kunnen we vlot en effectief communiceren met u en uw medewerkers. Wij leren uw bedrijf en bedrijfscultuur kennen en zo komen wij op de hoogte van wat er allemaal intern speelt. Hierdoor kunnen we u nog beter ondersteunen bij alle vormen van onze HR dienstverlening.

Wij leveren maatwerk, afgestemd op uw wensen. We zijn bij voorkeur minimaal één keer per maand een dagdeel aanwezig, maar we kunnen natuurlijk ook vaker aanwezig zijn. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Het is zelfs mogelijk dat wij aanwezig zijn tijdens belangrijk overleg dat bijvoorbeeld gaat over HR vraagstukken.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op! Dat kan via het formulier hieronder. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over HR gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!