Ik ben een HR professional

Wij zijn continu op zoek naar HR professionals (vast en interim) die elke dag beter willen worden. Die de ambitie hebben om HR in hun organisatie naar het volgende level te brengen. Geldt dat voor jou? Dan willen we heel graag met je in contact komen. Wij willen jou graag leren kennen, en horen wat jouw drijfveren zijn. We zijn benieuwd naar jouw capaciteiten, talenten en ambities. Het maakt voor ons niet uit of je een startende HR professional bent, al een paar jaar ervaring hebt of dat je een echte “rot in het HR vak” bent. Op basis van onze relaties met bedrijven en beschikbare vacatures proberen wij de juiste match te maken met jouw profiel. Want onze passie is een belangrijke en inspirerende rol te spelen in jouw carrière.

Neem contact op met Arjan Noordhoek en zet de volgende  stap in jouw HR carrière! Stuur een mail naar a.noordhoek@werkassist.nl of geef hem een belletje via          06 422 363 86

Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op!

Onze vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures. 

HR interim professional

Wil jij je ontwikkelen en jezelf ontdekken als HR interim professional en werk je hard om resultaten te behalen en zoek je een uitdagende hr opdrachten dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder »

HR adviseur

Ben jij op zoek naar een baan als HR adviseur met de zekerheid van een vast inkomen? Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Lees verder »