Ik zoek een HR professional

Het succes van uw organisatie is voor een groot deel afhankelijk van uw medewerkers. HR professionals maken daarin het verschil! Met de HR bemiddeling die Werkassist u biedt, heeft u de mogelijkheid om met de juiste HR professionals de ideale situatie omtrent medewerkers te creëren. Een ondernemer kan niet zonder een gedreven HR professional met up-to-date kennis. Tegelijkertijd dwingt de razendsnel veranderende markt u flexibel te zijn, ook op het gebied van HRM.

Zoekt u een HR professional?

Als specialist in HR bemiddeling heeft Werkassist een groot aantal flexibel inzetbare HR professionals die u kunnen ondersteunen. Samen met u kijken we welke manier van inhuren het beste bij uw organisatie en situatie past.

  • Zoekt u een vaste HR professional op basis van W & S? Wij nemen de werving & selectie volledig uit handen en gaan op zoek naar de beste kandidaat.
  • Zoekt u een tijdelijke of interim HR professional voor uw HR afdeling of voor een specifiek HR project? Wij gaan op zoek naar de juiste persoon die op detacheringsbasis voor uw bedrijf kan werken.
  • Zoekt u een HR professional die u adviseert en ondersteunt voor een beperkt aantal uur per week / maand of met een specifieke casus? Onze vaste HR Consultants kunnen u van dienst zijn.

Graag gaan we met u in gesprek om te bekijken hoe onze HR professionals uw organisatie vooruit kunnen helpen!

Wij bespreken graag de mogelijkheden

Neem contact op met Werkassist en zet uw volgende stap in uw HR carrière! Stuur een mail naar info@werkassist.nl of bel ons gerust op 0297 820 879.

U kunt ook het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op!

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over hr-gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!