Jan Mantel: beschikbaar voor tijdelijke
HR opdracht

“Ik ben Jan Mantel, 45 jaar en ik ben woonachtig in Aalsmeer. Sinds 2011 ben ik actief in de Human Resource. In 2014 ben ik geslaagd voor mijn MBO-4 diploma Personeel en Arbeid en per april ´22 ben ik gestart met de opleiding HBO HR Administratie. In september zal ik ook beginnen met de HBO opleiding loonadministratie.

In de HR heb ik al verschillende dingen gedaan zoals personeelsplanning, Recruitment (uitzenden) en ben ik voornamelijk op het administratieve vlak actief geweest. Hier liggen ook mijn krachten.

Ik ben op zoek naar een leuke uitdaging in de Human Resource en dan het liefste administratief. Ik ben per direct beschikbaar voor een tijdelijke of interim klus als HR Medewerker, HR Officer of HR administrateur. Naast de HR administratie zou ik ook mee kunnen denken met het verbeteren van de HR werkwijzen en processen.”

Mochten jullie een leuke uitdaging hebben voor de korte of langere termijn (16 – 32 uur per week) dan kunnen jullie direct contact opnemen met Werkassist (www.werkassist.nl) via Floris de Block 06-11247549 of f.deblock@werkassist.nl.

Naast Jan hebben we een groter netwerk aan HR professionals die beschikbaar zijn voor 1 of meerdere dagen per week. Afhankelijk van jullie behoefte kunnen we bepalen welke HR professional het beste bij jullie past.