Onze mensen

Natuurlijk mag u van ons verwachten dat we deskundig, integer en oplossingsgericht zijn, anders zouden we als professionele dienstverlener geen knip voor de neus waard zijn. Daarnaast bestaat Werkassist uit bevlogen mensen, die doorzettingsvermogen hebben en voor die extra mile gaan, zodat het beter bij u gaat werken.  We laten ons continue leiden door de vraag hoe het soepeler kan, of efficiënter, klantvriendelijker, professioneler, sneller, goedkoper, kortom net wat uw organisatie morgen beter maakt dan vandaag.

Annemiek Burggraaf-Lub

Annemiek is een fanatieke hardloper en loopt met gemak 10, 21 en zelfs 42 kilometer. Dat ze beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, komt goed van pas bij haar baan als recruiter. Ze gaat onvermoeid door tot ze de perfecte match gevonden heeft. Als ze dan aan het eind van de dag voldaan thuis op de bank neerploft, pakt ze graag een leerzaam boek erbij.

Marjolein Heidema

Marjolein is een andere kanjer in ons team van casemanagers. Ze heeft het netste bureau van ons allemaal en dat kenmerkt ook haar manier van werken. Dit combineert ze met daadkracht en gezelligheid. Na haar werk zoekt ze het liefst de rust op, in een boek, het bos of in haar hobby haken.

Robin de Vroede

Robin is een fanatieke ijshockeyer die jarenlang op het hoogste niveau speelde. Na een succesvolle sport- en zakelijke carrière wilde hij zijn leven over een andere boeg gooien. Zijn wens om iets voor anderen te betekenen, bracht hem bij Werkreturn, waar hij onder meer bezig is met het ontwikkelen van mooie projecten voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Julie Bocx

Julie is de jongste van ons team en houdt zich met van alles en nog wat bezig voor Werkverzuim. Ze is ambitieus. Zowel op het hockeyveld waar ze een doeltreffende middenvelder is als in haar werk legt ze de lat graag hoog. Momenteel is voor Werkverzuim bezig met een onderzoek naar de gevolgen van de nieuwe privacywet (mei 2018) voor onze dienstverlening.

Bart Duijst

Samen met Robert-Jan is Bart de drijvende kracht van Werkassist. Wat hem kenmerkt, is enthousiasme, zowel voor voetbal, hardlopen als voor mensen. Bij Bart draait het om samen, om eerlijke interesse in de ander en betrokkenheid. Geef hem de verantwoordelijkheid over uw personeel en hij voelt zich als een vis in het water.

Robert-Jan Jansen

Robert-Jan is mede-eigenaar van Werkassist en heeft met een goede grap al snel de lachers op zijn hand. Zijn passie is om groei bij anderen in gang te zetten, zowel op de werkvloer als op zaterdag op het voetbalveld, waar hij als coach het team van zijn dochter op een hoger niveau probeert te krijgen.

Anneke van Vliet

Anneke is vrolijke, supergezellige en fijngevoelige collega die graag bezig is met diverse administratieve werkzaamheden. Na het werk besteedt ze het liefst haar tijd aan tennis, zumba, wandelen en fietsen. Heeft u vragen over facturen, dan bent u bij haar aan het juiste adres.

Gonda van Essen

Gonda is een eerlijke, enthousiaste collega met passie voor mensen en verandering. Dus als u een periode doormaakt met een verandering waarin het bedrijf extra hulp nodig heeft op het gebied van HR/personeel of strategie, laat het haar weten! In haar vrije tijd is ze mentor van studenten, houdt ze van zeilen op de Friese meren met vrienden en speelt ze thuis geregeld piano of gitaar.

Maher Al Hamdan

Maher komt uit Syrië. Zijn achtergrond en ervaring in het vinden van een baan gebruikt hij om statushouders aan een geschikte werkplek te helpen. Alles tot op de laatste puntjes goed regelen, kenmerkt hem, zowel op het werk als thuis. Als zijn werkdag erop zit, speelt hij graag met zijn dochtertje Rita, luistert hij naar Guns N’ Roses en kijkt hij vooral comedy showsww van Jerry Seinfeld.