Opleiding en ontwikkeling

De professional van nu blijft zijn of haar leven lang leren. Dat geldt voor u als werkgever, maar ook voor uw werknemers. Ontwikkelingen in uw vakgebied en branche volgen elkaar steeds sneller op. Opleiding en ontwikkeling verdient nu meer dan ooit uw aandacht. Voor uw werknemers is het essentieel om in hun vakgebied en voor uw bedrijf ook in de toekomst van toegevoegde waarde te blijven. Oftewel: investeren in opleiding en ontwikkeling is investeren in uw bedrijf.

Scholing, opleiding en ontwikkeling

Hoe leidt u uw medewerkers op? Heeft u een opleidings- of scholingsbeleid? Maakt u gebruik van incompany of externe trainingen en opleidingen? En hoe stimuleert en faciliteert u uw medewerkers in hun ontwikkeling? Werkassist wil u graag helpen en adviseren om opleiding en ontwikkeling meer onder de aandacht te brengen in uw organisatie. Wij kunnen samen met u en uw werknemers een toekomstgericht opleidingsplan opstellen. Geheel gebaseerd op uw wensen en toekomstvisie van uw bedrijf.

Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit

Maakt u als werkgever werk van duurzame inzetbaarheid? En zijn uw werknemers voldoende wendbaar voor uw organisatie van morgen? Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers. Werkgevers die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers, hebben daar direct profijt van. Het werkplezier en de arbeidsproductiviteit nemen toe en het ziekteverzuim neemt af. Oók uw organisatie staat voor de uitdaging dat uw werknemers langer doorwerken en dat de gemiddelde leeftijd van uw werknemers stijgt. Hoe houdt u uw werknemers fit, wendbaar en gemotiveerd tot hun pensioen? Werkassist adviseert u graag bij het duurzaam inzetbaar en vitaal maken en houden van uw werknemers.

Coaching

Met behulp van coaching kunt u uw bedrijf, uw teams en uw werknemers verder ontwikkelen. Werkassist biedt coaching aan op drie niveaus. Meer weten over ons aanbod, neem dan een kijkje op onze coaching pagina.

DISC-analyse

Wij kunnen in kaart brengen waar uw medewerkers individueel behoefte aan hebben. Iedere lid van uw team is namelijk anders. Met behulp van een DISC-analyse analyseren we de (karakter) eigenschappen van al uw medewerkers. Lees meer over DISC op deze pagina.

Loopbaanontwikkeling

Zit één van uw werknemers niet helemaal meer op z’n plek? Heeft deze werknemer behoefte aan een loopbaan oriëntatie? Moet hij begeleiding krijgen om erachter te komen wat hij kan, wat hij wil en wie hij is? Werkassist kan een passend en persoonlijk loopbaanadvies geven. Dat kan met een paar gesprekken of met behulp van een langduriger traject. Hierbij kunnen wij maatwerk bieden, afgestemd op uw werknemer. Met behulp van diverse gesprekken en tools kunnen wij uw werknemer helpen om inzicht te krijgen in wie hij is, wat hij wil en wat hij goed kan.

Kunnen wij u op één van de bovenstaande onderdelen helpen of adviseren, neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs om uw wens of behoefte te bespreken.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over HR gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!