Over Werkassist

Welkom bij Werkassist! Wij zijn dé duurzame en betrouwbare HR partner gevestigd in hartje Aalsmeer. Op de Zwarteweg 110D werken we iedere dag samen met onze andere Werkgroup maatschappijen; Werkreturn en Werkverzuim. Samen proberen we een unieke positie te verwerven binnen de HRM.

Het team

Matthijs Hoogendoorn

Senior HR Adviseur / HR Manager

Gonda van Essen

Senior HR adviseur

Robert-Jan Jansen

DGA / eigenaar

Floris de Block

Recruitment Consultant HR

Monique Meijer

HR-aministrateur

Waar wij voor staan

Werkassist is een proactieve HR-dienstverlener die opereert op regionaal niveau. Wij bemiddelen HR- en verzuimprofessionals, maar voorzien organisaties ook van HR-advies en (persoonlijke) coaching. De kern van wat Werkassist gelooft en biedt kan als volgt worden beschreven:

“Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van hun HR en het managen van hun verzuim, door doelbewust te investeren in onze eigen professionals. Dit zodat zij organisaties zo goed mogelijk kunnen ontzorgen en onze belofte waar kunnen maken.”

Onze kernwaarden

Werkassist is dé duurzame en betrouwbare HR partner gevestigd in hartje Aalsmeer. Op de Zwarteweg 110D werken we iedere dag samen met onze andere Werkgroup maatschappijen, namelijk met Werkreturn en Werkverzuim. Samen proberen we een unieke positie te verwerven binnen de HRM.

Onze kernwaarden typeren wij als volgt:

  • Mensgericht: We stellen de mens en zijn kwaliteiten altijd centraal. Wij werken met passie en bevlogenheid, en onze contacten kennen wij bij naam.
  • Pragmatisch: wij streven naar oplossingen die duidelijk en doelgericht zijn.
  • Kritisch: wij denken dat goed advies begint met een kritische houding en na het stellen van goede vragen.

Kom ook werken bij Werkassist!

Wil jij voor onze klanten ook hét verschil maken op HR-gebied? Zorg jij bijvoorbeeld voor een efficiënte werving & selectiebeleid of juist voor minder verzuim op het werk? Pas jij bij onze kernwaarden en ben je ondernemend? Kom dan werken bij Werkassist!

Wij zoeken momenteel een: