Overige hr-diensten

Niet gevonden waar u precies naar op zoek bent? Werkassist biedt nog meer overige HR diensten aan. Hieronder hebben we er een aantal vermeld.

HR administratie

Heeft u advies of een sparringspartner nodig bij het opstellen of controleren van arbeidscontracten, correspondentie met medewerkers of het op orde brengen van personeelsdossiers? Werkassist kan u ook ondersteunen en adviseren bij uw HR administratie. Wij helpen u graag om de administratieve HR processen rondom in- en uitdiensttreding te beschrijven en (waar mogelijk) efficiënter in te richten. Wij doen dit op een pragmatische wijze en kunnen daarbij snel schakelen.

Digitalisering HR

Wilt u uw personeelsdossiers digitaliseren? Of wilt u graag binnen uw onderneming gebruik gaan maken van een digitaal HR systeem? Wilt u bepaalde administratieve HR processen digitaliseren? Werkassist kan u hierbij advies en ondersteuning geven. Wij kunnen dit proces begeleiden, in samenwerking met eventuele externe partijen / leveranciers.

HR scan

Wilt u weten hoe uw bedrijf er op HR gebied voor staat? Wilt u uw totale personeelsbeleid eens onder de loep nemen? Of wilt u weten waar uw onderneming nog in kan verbeteren en ontwikkelen op HR gebied? Werkassist heeft een tool ontwikkeld waarmee dit gemeten kan worden: de HR scan. Het uiteindelijke doel van deze scan is om te bepalen welke thema’s van het HR beleid (verder) ontwikkeld kunnen worden en welke acties de onderneming moet inzetten om te voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving. Wij komen graag bij u langs om deze HR scan uit te voeren.

Tevredenheid medewerkers

Wilt u peilen hoe tevreden uw werknemers zijn met uw bedrijf, hun functie, hun arbeidsvoorwaarden en hun ontwikkelingsmogelijkheden? Wilt u weten of uw werknemers zich gewaardeerd en zich betrokken voelen bij uw onderneming? Dan is een medewerkers tevredenheidsonderzoek onder uw werknemers een goed middel om dit in kaart te brengen. Werkassist kan een medewerkers tevredenheidsonderzoek voor u uitvoeren. Dit kan door middel van een brede enquête of diepte-interviews. Uiteindelijk moet uw bedrijf er beter van worden!

HR wet- en regelgeving

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met een grote hoeveelheid aan wet- en regelgeving. Juist op HR gebied. Denk bijvoorbeeld aan de (on)mogelijkheden bij arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd, het voldoen aan de aanzegplicht, het toepassen van de juiste cao, UWV, etc. Daarnaast bestaan er veel subsidiemogelijkheden, zoals het Lage Inkomensvoordeel, Loonkostenvoordeel, de subsidie praktijkleren, no-riskpolis, enzovoort. Dit is echter niet het enige. Denk daarbij aan het beperken van uw risico’s. Zijn de zzp’ers die werkzaamheden voor u uitvoeren, ook echt zelfstandigen? Heeft u alles goed geregeld wat betreft in- en uitleen van personeelsleden?

Kunnen wij u op één van de bovenstaande onderdelen helpen of adviseren, neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs om uw wens of behoefte te bespreken.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over HR gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!