Werving en selectie

  • De juiste persoon op de juiste plek
  • Complete werving en selectie van A tot Z
  • Service voor diverse branches en bedrijfstakken

Besteedt u de zoektocht naar een nieuwe medewerkers liever uit aan een professionele partij? Werkassist ondersteunt graag bij de werving en selectie van vaste werknemers. Wat uw vacature ook is, wij kunnen het hele proces uit handen nemen en vinden snel de juiste medewerker voor uw organisatie. Zo kunt u meer tijd en energie in uw eigen werkzaamheden steken. Neem dus direct contact met ons op!

Hoe gaan wij te werk?

Werkassist biedt op alle fronten van werving en selectie ondersteuning. Zo brengen wij de vacature volledig in kaart en plaatsen deze op onze jobboards en op onze eigen vacaturebank. Wanneer kandidaten zich melden, nodigen wij hun uit voor een intakegesprek als wij denken dat er een match is. De volgende stap is dat wij een geschikte kandidaat op gesprek bij uw organisatie laat komen. Wij ondersteunen uw organisatie verder ook op de volgende zaken:
  • Referentiecheck kandidaten
  • Ondersteuning bij opzetten functieprofielen
  • In kaart brengen van geschikte wervingskanalen

Werkassist weet als geen ander dat de juiste mensen op de juiste positie uw organisatie beter maakt. Daarom gaan wij altijd voor het beste resultaat. Hiernaast richten wij ons op verschillende vakgebieden zoals ICT, commercieel, marketing, hr, administratie, financieel, secretarieel, zorg, logistiek en techniek. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over hr-gerelateerde zaken? Of bent u benieuwd naar een kennismaking met Werkassist? Neem gerust met ons contact op!